INFORMÁCIÓ

amivel itt és most sikeresebbé teheted a céged

Mióta foglalkoztat a kérdés, hogy vajon miben lehetsz igazán különleges, teljesen egyedülálló a piacodon a versenytársaidhoz képest?

Mit adnál azért, ha tudnád, hogy a célközönségeden belül kiket tudsz a leggyorsabban rávenni, hogy kinyissák a pénztárcájukat?

 

Ezek olyan kulcsadatok, amelyek bármilyen üzleti stratégiát alapjaiban határoznak meg. A pontos ismeretük kinccsel ér fel: Gondolj csak arra a szituációra, amikor véletlenül együtt utazol egy olajsejkkel a liftben, és egy mondatban kell összefoglalnod, miért a Te bizniszedbe rakjon bele tízmillió dollárt..? (A lift nagyon gyors!)

Ha megadnám azt a néhány egyszerű lépést, amivel mind a két fenti kérdésre
néhány óra ráfordítással kész válaszokat kaphatnál a cégedre vonatkozóan,

értékelnéd ezt a kis ajándékom?


IDŐ,
hogy megértsd, és megtanuld a cégedre alkalmazni

 

Nem csak a módszert bocsátom a rendelkezésedre, mert marketing megvalósítóként épp azt a nem elhanyagolható különbséget szeretném Neked demonstrálni, ami egy módszer elméletének, és az alkalmazás tényleges eredményeinek birtoklása között van.

Ehhez nekem elég egy óra, miután áttanulmányoztad a módszert, amit megadok. Kapsz tehát egy óra konzultációt is, hogy egyfelől teljes mértékben meggyőződhessünk arról, hogy a módszer lényegével és a használata pontos módjával tisztában vagy. Másfelől kidolgozhassuk a válaszokat a cégedre, hogy kiderítsük, vajon miben lehetsz igazán egyedülálló, és kikre alapozhatod leginkább a sikered, ha gyorsan el akarod érni azt.

 

Hajlandó lennél ezekért a válaszokért egy-két órát feláldozni az idődből?


PÉNZ,
hogy az ár ne tartson vissza a jó döntéstől

Amikor azt hallom, az idő pénz, mindig eszembe jut a saját verzióm, mert szerintem az idő sokkal több ennél: Maga az ÉLET! Az idő az egyetlen dolog, ami az életben nem reprodukálhatsz, minden mást újra tudsz teremteni. Ezért külön is megköszönöm az időd, amit rám áldoztál, és hogy semmiképp ne menjen veszendőbe, felajánlom Neked az óradíjam felét – azért, hogy segítsek ezen a szálon elindulva gyakorlati eredményekre szert tenned, ha már idáig eljutottál.

Ha egy kicsit is sikerül kihozni abból a lépéssorból, amit most segítek kidolgozni a saját projektedre, azzal a teljes óradíjam minimum többszörösét keresed meg. De most felezzük le a kockázatod, és – mielőtt még elgondolkodnál azon, mi mindent vehetnél ezért az ötezer forintért, mert szinte semmit – áldozd rá a céged jövőjére, és lássunk munkához!

 

Erre a – most INGYEN letölthető – ebookra szükséged lesz hozzá, legelőször olvasd át:

5egyszerulepescimlap