Töltsd le, és már kezdheted is kidolgozni a saját cégedre! Ha bárhol elakadnál, keress bátran, az anyag feldolgozásához jár Neked egy óra konzultáció féláron. Csak annyi a dolgod, hogy utalsz a díjbekérő alapján, amit a letöltésed követően az email címedre elküldünk – természetesen csak akkor, ha szükségét érzed.

Persze egyáltalán nem szükségszerű, hogy elakadsz majd. Igyekeztünk az anyagot úgy összeállítani, hogy a módszer alkalmazása során felmerülő jellemző hibákat, és azok kezelését tartalmazza: Nincsenek rejtett aknák, az anyag a segítségünk nélkül is bárki számára jó esélyeket tartogat a feldolgozáshoz.

Az időbónuszt természetesen felhasználhatod a folytatáshoz is, különös tekintettel arra, hogy szinte kivétel nélkül minden ügyfelemnél ezzel az anyaggal kezdünk. Nem csak azért, mert olyan alapvető kérdésekre válaszol, ami nélkül nem lehet nekilátni semmilyen stratégia kidolgozásának. Azért is, mert általa alaposan megismerhetem a projektet – és velem az ügyfél is! Talán ez benne a legszebb: Még soha nem fordult elő, hogy az az ék egyszerű módszer ne vezetett volna el valamilyen felvillanyozó felismeréshez, valamihez, amit az ügyfél addig nem tudott a saját cégéről.

Ha nem bánod – és megerősítő levelünkön keresztül a feliratkozásod aktiválod – továbbra is ellátunk majd hasonlóan hasznos, a céged számára nélkülözhetetlen szakmai információval, amelyek nagyobbrészt remélhetően újak lesznek a Számodra. Ha nem kívánsz több levelet kapni tölünk, természetesen mindig lehetőséged van leiratkozni. 

Gyors sikert!