A karma törvénye magyarul

karma magyarul Mekkora bevételt vársz szeptemberre? Mennyit hoz majd a nagy őszi betalarítás? Vigyázz, mennyit vársz, mert nagyjából annyit fogsz kapni!

Ha csak vársz, de nem teszel semmit, akkor persze valamivel kevesebbet, de ha rutinszerűen folytatod, amit eddig, elérheted a szokásos szintet. Nem lesz benne semmi szenzációs, bár lehet, bőven elég Neked ennyi is. A szokásossal csak az a baj, hogy ebben a világban semmi sem marad változatlan, tehát ami nem javul, az romlik. El akarod kerülni a romlást? A legjobb védekezés a támadás: fejlessz, mindig fejlessz azon, amit csinálsz!

Megfigyelt tény, hogy az emberek általában annyit keresnek, amennyit elvárnak maguktól, ezt a saját igényszintjük határozza meg. Amikor egyik hónapról a másikra tízszer annyit vársz el magadtól, az persze nagyon nehezen fog sikerülni, de ki tudja…? A szeptember erre azért lehet esélyesebb a többi hónapnál, mert a piacok többségén a nyár elég időt ad a tervezésre, és az alapos felkészülésre.

 

Hát ne csak várj, ha úgy sincs más dolgod.

Készülj fel a nagy őszi betakarításra!

 

Használj több eszközt a vevőszerzésre, mint eddig, keress újabbakat, de ami a legfontosabb, ne becsüld a szeptemberi bevételed, hanem határozd meg, és érd el. Hogy milyen eszközöket használj? Hogyan túzz ki egy jó célt, és hogyan tervezd meg?

 

Gondoljuk végig együtt! Ebben az elképesztő melegben felére olvadtak az árak,
egy kampány indító konzultáció most csak 4 990 Ft!

 

Mit kapsz érte?

– A belső helyzeted elmérését

– A célközönséged behatárolását

– A konkurenciád elemzését

Stratégiát, amivel elindulhatsz

 

Ennyi minden belefér? Engem nem kell féltened, én csak örülök, hogy végre elindulsz — ha ráadásul velem indulsz el, annak meg különösen!

 

Bőséges szeptembert!

 

 

Persze. Segítünk.

Bízunk benne, hogy ezzel a blog bejegyzéssel is tudtunk használható gondolatokat adni. Ha elakadnál a megvalósításban - vagy egyszerűen csak kényelmesebb Neked úgy, szívesen megcsináljuk mi.

Keress bátran!

    Friss adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.