A marketingem? Működik.

marketingem Lehet, hogy nem szivarozol, és talán a brandy sem tartozik a kedvenceid közé, de ha egy kicsit is át tudod érezni, mit üzen ez a kép…

 …Akkor már azt is látod a lelki szemeid előtt, hogy a Te poharadban pontosan mi lesz, amikor a vállalkozásod szárnyalni kezd — vagy ami még érdekesebb, hogy melyik szélességi körön kortyolgatsz éppen!

 

Mit jelent, hogy a marketinged működik?


Ha egy vevőd is akadt már az életben, akkor minden bizonnyal működik a marketinged, mert az nem más, mint a vállalkozásod azon része, ami a vevőket behozza. Azt Te tudod, hogy milyen messzire akarsz eljutni a 47. szélességi körről, de egy vevő valószínűleg nem lesz elég.

Sok vevő kell, igen, nagyon sok vevő — lesz is, megígérem —, de először látnod kell, hogy nem a mennyiségen van a hangsúly! Ha most a pénzed, az időd, minden erődet a vevőszerzésre irányítanád, biztos több vevőd lenne — de meddig? Én arra sem vennék mérget, hogy a befektetett energiákkal arányos lenne az eredmény…

Mondják, hogy az idő pénz, és ezt alátámasztani látszik az a hasonlóság, hogy soha egyikből sincs elég. Ezért biztosan Te is üdvözölnél minden olyan változást, ami kevesebb pénzből és/vagy kisebb időráfordítással hozna ugyanannyi vevőt, vagy még többet.

Ha a marketinged működik, az egyfelől azt jelenti, hogy a lehető legkevesebb ráfordítással hoz elég vevőt. Másfelől — és ezért szeretjük igazán — azt jelenti, hogy gyakorlatikag önműködő, és ha kell is hozzá emberi közreműködés, már mindenki pontosan tudja a dolgát, anélkül, hogy igényelné a közvetlen irányításod.

Ha sikerül kiépíteni a vállakozásodban azt a folyamatot, ami meghatározott költségekkel, meghatározott lépéseken keresztül előrejelezhető mennyiségű vevőt hoz, akkor már csak a kiszolgálásukat kell megszervezned (automatizálnod).

A vevőszerző rendszered készen megvenni sajnos sehol nem tudod, az éppúgy egyszeri és megismételhetetlen, mint a vállalkozásod, de a felépítésének nincs különösebb akadálya: A lépések adottak, és nagyon szívesen segítek végigmenni rajtuk. Ha megcsináltuk, a vevők kiszolgálásával már biztosan könnyen megbírkózol — és akár ülhetsz is fel arra a repülőre…

(Hova is…?)

 

szonyi-janos

 

 

 

{jcomments off}

Persze. Segítünk.

Bízunk benne, hogy ezzel a blog bejegyzéssel is tudtunk használható gondolatokat adni. Ha elakadnál a megvalósításban - vagy egyszerűen csak kényelmesebb Neked úgy, szívesen megcsináljuk mi.

Keress bátran!

    Friss adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.