Boldogít vagy nem boldogít?

a-penz-boldogit Szerinted a pénz boldogít vagy nem boldogít? Mielőtt válaszolnál, maradjunk abban, hogy venned kell rajta valamit ahhoz, hogy tényleg jobban érezd magad tőle. Ha hirtelen rengeteg pénz állna a házhoz, Te mire költenéd?

Bármi is legyen az álmod, van rá egy százasom, hogy az első pár dolog, ami most eszedbe jutott, az inkább viszi, mint hozza a pénzt!

Ha pedig így van, nem sokáig lennél boldog, ha az összeg nagysága tett azzá! Ami engem illet, régóta nem várom, hogy ötösöm legyen a lottón, ezért már az is boldogít, ha egyre több és több pénzem van! …És tudok pár embert, aki régen gazdagabb egy lottó-milliárdosnál, de még mindig pont úgy gondolkodik erről, mint én!

Ha nem látsz túl sok esélyt arra, hogy belátható időn belül nyersz a lottón, vagy örökölsz egy kisebb vagyont, akkor mitől lesz több pénzed? Attól, hogy olyasmire költöd, ami több pénzt hoz Neked, mint amennyit elvitt!

Akármivel is foglalkozol, szorozd meg kettővel a bevételt, amit hoz, vagy hárommal, ha úgy jobban tetszik, és már nem is fog annyira hiányozni az a lottó ötös! Mi kell hozzá, hegy megvalósuljon? Könnyű kiszámolni: kétszer vagy háromszor több vevő.

A kétszer vagy akár háromszor több vevőhöz pedig lehet, hogy csak egy ici-picivel jobb marketing kell: lehet, hogy egy ötlet választ el tőle, egy-két ügyes húzás…

Miért tagadnád meg magadtól azt a kis boldogságot, hogy a vállalkozásod — amire évek óda minden időd rááldozod — végre beindul?

Csak törődj egy ici-picivel többet a marketingeddel, mint eddig, és az Isten nem ment meg attól, hogy beinduljon!

{jcomments off}

Persze. Segítünk.

Bízunk benne, hogy ezzel a blog bejegyzéssel is tudtunk használható gondolatokat adni. Ha elakadnál a megvalósításban - vagy egyszerűen csak kényelmesebb Neked úgy, szívesen megcsináljuk mi.

Keress bátran!

    Friss adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.