Hogyan NE csinálj weboldalt

{jcomments off}

hogyan-ne-csinalj-weboldaltElőször is: egyáltalán NE csinálj weboldalt, ha csak azért csinálod, hogy legyen. Egyre ritkább, de van olyan vállalkozás, ami kitűnően elboldogul weboldal nélkül is.
A Te vállalkozásod ilyen?

 

 

Ha úgy látod, hogy a vállalkozásodnak ott kell lenni a weben, akkor költsd el rá a pénzt, de NE tegyél bele túl sokat, ha nem vegy benne biztos, hogy visszahozza az árát.
A Te weboldalad már visszahozta az árát?

 

Ha azt akarod, hogy a weboldalad jó befektetés legyen, NE weboldalban gondolkodj, hanem vweb kampányban. Hiába van oldalad, nem mész vele semmire, ha nem lesz pl. látogatód, vagy pl. bevételed.

Neked van elég bevételed?

 

Ahhoz, hogy az eddig feltett kérdésekre igennel tudj válaszolni, a weboldal tervezést — vagy ha már van oldalad, az újtratervezést — NE a weboldal tervezéssel kezdd!

Kiváncsi vagy, hogy mivel?

 

Hívj fel a 70 60 33 83 0 számon most, és elmondom — vagy várd meg a „Hogyan NE” sorozat következő darabját!

 

 

 

 

 

Persze. Segítünk.

Bízunk benne, hogy ezzel a blog bejegyzéssel is tudtunk használható gondolatokat adni. Ha elakadnál a megvalósításban - vagy egyszerűen csak kényelmesebb Neked úgy, szívesen megcsináljuk mi.

Keress bátran!

    Friss adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.