Húszezerből most harmincezer a visszajáró

20-30 Teljesen megbolondultam? Lehet. De ez egy ritka alkalom arra, hogy kipróbálj valamit, amit régóta tervezel, de vagy az időt vagy a pénzt sajnáltad rá…

 Utólag azt fogod sajnálni, hogy nem próbáltad ki előbb, de ne szaladjunk ennyire előre, lássuk, miről van szó: Minél többet reklámozol, annál többet vásárolnak Tőled, de minél többet reklámozol, annál többe is kerül. Ha viszont nem csak viszi a pénzt, de hozza is, akkor szívesen teszel bele újra meg újra — csak eddig eljutni, az a nehéz! Igaz?

 Hát most nem az!

Összeraktam Neked egy csomagot, ami a legegyszerűbb, legolcsóbb eszközökkel egy kerek hónapon át masszírozza a célközönséged, a régi és a leendő ügyfeleid. Ennyi idő bőven elég lesz arra, hogy kipróbáld, milyen hatással van a bevételeidre, ha tudatosan, rendszeresen és folyamatosan reklámozol — aprópénzért!

1. Facebook, minden nap

A hónap minden áldott munkanapján készítünk egy egyedi, a céged arculatát viselő plakátot a Facebook profilodra. A közösségi médiát használók közül minden 10. állít elő rendszeresen egyedi tartalmat, a 90% csak megosztja, amit talál… Te is az elithez akarsz tartozni? Hát tessék, itt a lehetőség!

2. Minden héten hírlevél

Hetente összeállítunk egy levelet, amit kiküldünk a régi és a leendő ügyfeleidnek. Ha lehet, nem ugyanazt: Az egyik héten a meglévő, a másikon az leendő ügyfelek listájára küldünk az adott célcsoportra szabott levelet.

3. Előtte tervezés, utána finomítás

Az elején megtervezzük, hogy mit fogunk csinálni, próbálunk egy adott irányba elindulni, nem csak úgy általában „reklámozni”. A végén pedig szentelünk időt annak, hogy megvizsgáljuk, mennyiben volt sikeres, amit elterveztünk, és mennyiben nem, így a következő nekifutásunk még erdményesebb lehet.

Szerinted mennyibe kerül egy ilyen kampány csomag?

50 000 Ft sok érte? Most a Tiéd lehet 20 000 Ft-ért az, ami listaáron 50 000 Ft-ba kerül: Adsz húszat, visszakapsz harmincat!

Talán már megszokhattad, hogy az ajánlatom végén mindig van extra bónusz, és most sem szeretnék csakódást okozni:

+1. Google Adwords féláron

 Ha a csomagod kiegészíted egy Google hirdetéssel, vagyis egy hónapon át a Google első képernyőjén akarsz lenni a legfontosabb kereső kifejezéseidre, elkészítem a hírdetésed ugyancsak 60% kedvezménnyel 4e Ft-ért, és elintézem Neked, hogy a Google is féláron számítsa meg Neked: A 15e Ft-os befizetésedhez kapsz egy 15e Ft-os ajándék kupont, így egy hónapon át napi 1000 Ft-ért kattintgathatnak Rád!

Ez egy 40e Ft értékű csomag 19e Ft-ért!

 

Ezek bődületes kedvezmények, és azt a célt szolgálják, hogy belekóstolj a rendszeres kampányolás ízébe, ha még nincs róla tapasztalatod, mert ez az egyetlen hatékony módja a vevőszerzésnek. Csak egy dolgot kérek cserébe, a gyorsaságod:

Utald át most a 20 000 Ft-ot — ha az Adwords is kell, 24 000-et — a 10800014-80000006-12235287 számlaszámomra. A sorompót 24 óra múlva leengedem, ha kérdésed van, tedd fel, és dönts!

 szonyi-janos

 

{jcomments off}

Persze. Segítünk.

Bízunk benne, hogy ezzel a blog bejegyzéssel is tudtunk használható gondolatokat adni. Ha elakadnál a megvalósításban - vagy egyszerűen csak kényelmesebb Neked úgy, szívesen megcsináljuk mi.

Keress bátran!

    Friss adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.