Mi baja a Facebook-nak

Őszintén: mi hiányzik Neked a Facebook-ról?

 

Facebook videotelefon Ott vannak az ismerősök, a barátok, lehet velük chat-elni…. Tök jó! (Tényleg!) Azért valami mégis csak hiányzik: az élő hang, nem is beszélve az élő képről. Neked hiányzik? Rossz lehet…

 

Mert nekem már nem!

Egy nagyszerű csapatnak köszönhetően — gratulálunk a Thrusocial.com fejlesztőinek! — szinte tetszőleges tartalmak vihetők be a Facebook oldalakra, iszonyatos könnyedséggel: Google térkép, kártyás fizető modul, stb. De ami a szempontunkből érdekes, úgynevezett iFrame-ek is beáhgyazhatók, és az infopultunk, melyet már volt szerencsém bemutatni, történetesen ilyen.

A lehetőség híre csak most jutott el hozzám, és még annyira új, hogy nem igazán volt időm alaposabban letesztelni, de egy próbaüzemet máris elindítottam — itt lehet ránézni. Viszont amennyire új legalább annyira izgalmas is, ezért nem bírtam ki, hogy ne tegyem közzé: Az infopult önmagában rengeteg olyan dolgot visz magával a Facebook-ra, ami ott nagyszerűen használható! Az élő kép ás hang kapcsolaton túl prezentációk, web konferenciák de akár zárt tárgyalások is könnyedén lebonyolíthatóak. (Ha még nem találkoztál az infopulttal, itt nézz utána, miben tud segíteni Neked is.

OK, a legfontosabbakat már tudod, nekem egyszerűen muszáj folytatnom a tesztelést!

(Ha kérdésed van, azért tedd föl, szívesen megválaszolom!)

Persze. Segítünk.

Bízunk benne, hogy ezzel a blog bejegyzéssel is tudtunk használható gondolatokat adni. Ha elakadnál a megvalósításban - vagy egyszerűen csak kényelmesebb Neked úgy, szívesen megcsináljuk mi.

Keress bátran!

    Friss adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.