NE törődj bele, törődj vele!

siker-utazas Nem csak az az ember boldog, aki elérte a célját, hanem az is aki tudja, hogy afelé halad — és fordítva: az boldogtalan, aki tudja vagy érzi, hogy nem a célja felé tart. Ezzel meg is van a boldogság sokat kutatott meghatározása.

Nagyon sok siker recept van forgalomban, és ezek legtöbbje tényleg működik. Akkor mi a probléma?

Egyszer egy három napos értékesítési tréning végén a tréning vezetője feltette nekünk a kérdést, hogy mi a siker titka, és mi soroltuk az összes megtanult technikát, a jobbnál jobb megoldásokat — de egyik sem bizonyult helyesnek.

— Hölgyeim és Uraim, a siker titka A MUNKA! — szólt végül a várt válasz.

A rossz hír tehát az, hogy nem a megoldás módja hiányzik a leginkább, hanem a követlezetes végrehajtás: Talán túlzónak tűnik, amit most leírok, de szinte biztosan tudod, mit kell tenned!

NE törődj bele, hogy nem megy a bolt, hanem törődj vele! Tartsd rajta a szemed, törd rajta a fejed, foglalkozz vele, és egyre jobban és jobban fog működni — ha pedig elakadsz, kérj segítséget.

Ma kevés olyan biznisz van, ami megy magától, ha van ilyen egyáltalán. A vevők nem özönlenek maguktól, de ha összedugjuk a fejünket, előbb-utóbb biztosan megtaláljuk a módját, hogyan lesznek napról napra, hétről hétre többen és többen!

A számomat tudod…

{jcomments off}

Persze. Segítünk.

Bízunk benne, hogy ezzel a blog bejegyzéssel is tudtunk használható gondolatokat adni. Ha elakadnál a megvalósításban - vagy egyszerűen csak kényelmesebb Neked úgy, szívesen megcsináljuk mi.

Keress bátran!

    Friss adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.