Próbáld még keményebben

probald-kemenyebben Az a helyzet, hogy nem vagyunk elég kemények, és nagyon úgy tűnik, hogy ez az igazi oka annak, hogy még mindig nem értük utol magunkat.

 Amikor 2010 augusztusában először írtam erről — félelmetes: ilyen régi a blogom? —, már elég sok adatom volt a problémáról, de ami még félelmetesebb: Négy év sem volt elég, hogy utolérjem magam, tehát az már biztos, hogy ez nem adatok kérdése.

Amikor egy tréningen nem rég az előadó azt mondta: „Mindent tudsz, ami a sikerhez kell, a többi már csak fegyelem!„, azt hiszem, elég jól leírta a problémát. Nekem abban a bizonyos bejegyzésemben 7-8 bekezdés kellett hozzá, ezért most nem esem ugyanabba a hibába — rövid leszek:

HA NEM MEGY, PRÓBÁLD MÉG KEMÉNYEBBEN!

Persze. Segítünk.

Bízunk benne, hogy ezzel a blog bejegyzéssel is tudtunk használható gondolatokat adni. Ha elakadnál a megvalósításban - vagy egyszerűen csak kényelmesebb Neked úgy, szívesen megcsináljuk mi.

Keress bátran!

    Friss adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.