Hogy teljesüljenek az újévi fogadalmaid

Ez az! Hol tartanál, ha minden eddigi újévi fogadalmad teljesült volna? Ahogy az újévi köszöntőmben ígértem, adok néhány nézőpontot ahhoz, hogy 2010-ben tényleg minden elhatározásod valóra váljon!

 

Először is azt tanácsolom, hogy semmi olyat ne ígérj meg magadnak, amit nem fogsz betartani! Az elkezdett, de soha be nem fejezett dolgaid úgy forgácsolják szét a figyelmed és az erőd, mint egy számítógépét a túl sok megnyitott program: egyre lassúbb leszel, aztán le is fagysz… (Ha úgy érzed, hogy már lassulsz, mielőtt teljesen lefagynál, nézz be „Az akcióciklus” című előadásomra, amit a jövő hónapban is meg fogok tartani.)

 

Azt a világért sem szeretném, hogy visszafogd magad, tudnod kell, hogy bármire képes vagy! Bármire, amit el tudsz képzelni, csak képzeld el minél pontosabban, lásd a részleteit, érezd, hogy ott van… És ez nem boszorkányság, hanem tudományosan megalapozott technológia!

Nem egy világvallást tudok, ami nyilván nem véletlenül a lét derűs nyugalmának elérését célozza, de még alapvetően keresztény beállítottságú gondolkodótól is hallottam, hogy az imáink könnyebben érnek célt, ha nem elkeseredettségünkben vagy félelmünkben fohászkodunk. Mára már tudományosan igazolt tény, hogy minél jobb lelkiállapotban hozzuk meg az elhatározásunkat, annál biztosabban teljesül.

Ez a legfontosabb adat, amit most megtudhatsz: amikor kiteszed magadnak a célt, igyekezz minden zaklatottságon, zavaró tényezőn felülemelkedni. Mondjuk ülj le egy székre, lazítsd el magad és egészen belülről mosolyogj rá a világra. Aztán csukd be a szemed, és lásd a célod — világosan, részletesen, tapinthatóan.

Ott van? A Tied! Most menj, és csináld meg!
És ha tényleg akarod, maradj is ebben a lelkiállapotban, bármi történjék is, így az akadályokat is sokkal könnyebben kezeled majd.

Most már láthatod: én nem csak megszokásból kívánok Neked most sok boldogságot az új évre, hanem azért, mert tudom, hogy ez az, amire igazán szükséged van a sikerhez — na meg pár további adatra…

Persze. Segítünk.

Bízunk benne, hogy ezzel a blog bejegyzéssel is tudtunk használható gondolatokat adni. Ha elakadnál a megvalósításban - vagy egyszerűen csak kényelmesebb Neked úgy, szívesen megcsináljuk mi.

Keress bátran!

    Friss adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.