A legtöbb nyugtatót decemberben adják el

ideges-telanyo Azt nem tudjuk, mikor a legidegesebbek az emberek az év folyamán, de azt igen, hogy decemberben kel el a legtöbb nyugtató — ha a patikákban volna helyben fogyasztás, mint a McDonalds’-nál, talán pontosabb adataink lennének…

 De miért pont a Szeretet Ünnepére készülünk ilyen stresszesen? Lehetne ez a készülődés a legmeghittebb időszaka is az évnek, nem?

Én úgy látom, hogy túl kevés időnk van egymásra, és ez nincs másképp decemberben sem. Ilyenkor viszont muszáj ebből a kevésből is extra időt és pénzt fordítani arra, hogy az év közben elmaradt törődést ajándéktárgyakkal pótoljuk…

Elég nagy lehet az elmaradásunk, ha most arra a másik statisztikára nézünk, mely szerint nem csak nyugtatóra, de minden másra is decemberben költjük a legtöbb pénzt.

Te is ilyenkor adsz el a legtöbbet?

Lehet, hogy nem, de minél többet adsz el általában, most annál több pénzt tudsz elkölteni, és annál kevésbé vagy ideges! Így már nem is az a kérdés, hogy mikor adsz el a legtöbbet, hanem az, hogy adsz el még többet?

Egy régi viccből tudom, hogy a terroristák mit szednek depresszió ellen (túszokat…), de arra is van tippem, hogy egy vállalkozónak mi kell stressz ellen:

Vevő! Még több vevő!!

Több vevőt pedig egy módon szerezhetsz: jobb marketinggel — tehát az első tanácsom, hogy ne stresszelj tovább, a megoldás adott.

Ha szükségét érzed, akár még karácsony előtt megkereshetsz (ha eredményeket is akarsz karácsony előtt, akkor tedd meg MOST), de az újévi fogadalmaid listájára mindenképp vedd fel, hogy javítanod kell az üzleted marketingjén.

Ha minden jól megy, egészen kisímulnak majd a vonásaid!

 {jcomments off}

 

Persze. Segítünk.

Bízunk benne, hogy ezzel a blog bejegyzéssel is tudtunk használható gondolatokat adni. Ha elakadnál a megvalósításban - vagy egyszerűen csak kényelmesebb Neked úgy, szívesen megcsináljuk mi.

Keress bátran!

    Friss adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.