Nem felejtettél el valamit?

honnan-lesz-vevo Januárban tényleg kevesebbet költenek az emberek, mint decemberben, de költenek. Ha nem Nálad, hivatkozhatsz a statisztikára — ez a kényelmesebb megoldás —, de mi lenne, ha inkább csinálnál valamit?

Pédlául megteheted, hogy a karácsonyi forgalmad igyekszel minél jobban feltornászni, hogy abból átvészeld az újév első heteit. Ha most ránézel a számokra, és azt látod, hogy ez simán menni fog, találkozunk januárban!

Nem ennyire rózsás a helyzet?

Akkor azt javaslom, legalább fontold meg a lehetőséget: gondolj arra, hogy a többiek épp csak ébredeznek majd, amikor Neked már javában dübörög a kampányod!

Van még egy érv, ami a felkészülés mellett szól, nevezetesen, hogy az ünnepek alatt lesz szabadidőd ezzel foglalkozni — ami elég sokat nyom a latban, ha arra gondolsz, hogy többnyire az időhiány miatt nem foglalkozol eleget a vállalkozásod marketingjével.

A másik okot, vagyis a finanszírozás problémáját kezelem én, itt és most:

Ha most megrendeled a kampányt az ár egyharnadát elengedem, további egyharmadát pedig ráérsz januárban kifizetni!

Hogy hangzik?

Hívj fel, hogy egyeztessük az újévi kampányod lépéseit, és ha a héten kifizeted az egyharmadát, már indulunk is!

06 70 60 33 83 0

{jcomments off}

Persze. Segítünk.

Bízunk benne, hogy ezzel a blog bejegyzéssel is tudtunk használható gondolatokat adni. Ha elakadnál a megvalósításban - vagy egyszerűen csak kényelmesebb Neked úgy, szívesen megcsináljuk mi.

Keress bátran!

    Friss adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.