Pénzt akarsz? Kommunikálni akarsz!

Pénz és kommunikációHogy ki a gyilkos, az mindig a végén szokott kiderülni, most én voltam az: rögtön az elején lelőttem a poént… De megmagyarázom. Egy kis elmélettel kezdem, felsorolom a kommunikáció alapelemeit, méghozzá tételesen: egy eredetpont a szándékkal, aztán ott a távolság, egy fogadópont a figyelemmel, és a legfontosabb: a részecske, ami elindul, végighalad és megérkezik.

És most tágítsuk egy kicsit a hétköznapi gondolkodás korlátait, és lássuk be, hogy ez a részecske nem csak egy szó, egy mondat lehet. A levéltől az e-mail-ig, egy sok mindent eláruló arckifejezéstől a festményekig ez mind-mind kommunikáció. Vannak elég gyorsan mozgó részecskék, amik pl. egy gépfegyver csövéből indulnak el, és ez is egyfajta kommunikáció…

 

A kommunikáció igazán akkor teljes, ha kétirányú, vagyis a kérdésre válasz érkezik. Ha olyan részecskéket indítunk el, amelyek elég értékesek a fogadópont számára, a válasz lehet egy kisebb-nagyobb összeg is, nem igaz?

Mennyit akarsz keresni?

Rendben. Teljesen mindegy, ha a sok kicsi is kielégít vagy csak a sok nagy, kezdd el erősíteni a kommunikációd! Képezd magad!

A meglévő vonalaid erősítsd meg azzal, hogy pl. mindig gyorsan megválaszolod a leveleid, és tartsd a kapcsolatot. A kommunikációs csatorna fenntartása fontosabb, mint az adott kommunikáció, gondoljon csak a bankkártyádra: inkább egy sikertelen pénz felvétel, mint egy automata által örökre elnyelt kártya, amin lényegesen több pénz veszik így el, mint amennyit fel akartál venni!

Mindig keress új vonalakat, amelyeken kommunikálhatsz, és folyamatosan tökéletesítsd a kommunikációd. Erre manapság nagyszerű lehetőségeid vannak pl. a neten, az online marketing olyan dolog, amit többféle módon használhatsz. Nekem is van néhány megközelítésem, először nézd meg a legtutibbat itt!

Persze. Segítünk.

Bízunk benne, hogy ezzel a blog bejegyzéssel is tudtunk használható gondolatokat adni. Ha elakadnál a megvalósításban - vagy egyszerűen csak kényelmesebb Neked úgy, szívesen megcsináljuk mi.

Keress bátran!

    Friss adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.