Hogyan legyen jobb 2010

Hogyan legyen jobb 2010  Mert jobb lesz, ebben biztos vagyok! Hogy mi kell hozzá? Változás, igen… Az első javaslatom, hogy ne várd, amíg a körülményeid változnak! Ne foglalkozz a politikával, a gazdasági helyzettel, a többiek hibáival, találj megoldást!

Amilyen mértékben hibáztatsz bárki mást a saját helyzeted alakulásáért, olyan mértékben ruházod át a felelősséget is. Már pedig amiért nem Te vagy a felelős, azt nem Neked kell megoldani, és ez így egészen kényelmes, igaz?…

De Neked kell megoldani!

Ha Neked rossz,változtass rajta Te! Ha Te nem oldod meg a problémát, majd megoldja más — ahogy neki megfelel! Szerintem ne várd meg.

(Egy személyes megjegyzés: Én egészen feldobódtam, amikor rájöttem, hogy csak én vagyok a felelős a helyzetemért! Megéreztem, hogy a magamra „visszatolt” felelősséggel visszanyertem a hatalmat is a helyzetem fölött. Érdekes érzés, próbáld ki.)

Rendben. Mit változtass?

Ahogy egy korábbi blog bejegyzésemben olvashatsz róla, az első és legfontosabb a pontos célkitűzés, a töretlen hit és kitartás a végrehajtásában. 

Ami a végrehajtást illeti, két úton indulhatsz el a változtatásokkal: 

  1. Magad kísérletezel
  2. Megnézed, hogy a többiek mit kísérleteztek ki eddig

Az 1. változat csak első pillantásra olcsóbb, mert ha nem kérsz segítséget, túl sokáig tarthat a kísérletezés. Ennek egyik hátránya, hogy a kísérletezés idejére nem garantált a nagyobb bevétel, a másik, hogy a költséggel járó sikertelen kísérletek további anyagi veszteséggel járnak.

Én a 2. verziót javaslom. Van néhány sikeres online marketing akció, néhány bevált módszer, csak nyúlnod kell érte — már csak azért is, mert a versenytársad is rákényszerülhet: a piac most őt sem dédelgeti túlságosan…

Persze, van 3. változat is, ha nem csinálsz semmit.

De ha holnap is ugyanúgy csinálod, mint ma, mitől változna?

 

 

 

 

 

Persze. Segítünk.

Bízunk benne, hogy ezzel a blog bejegyzéssel is tudtunk használható gondolatokat adni. Ha elakadnál a megvalósításban - vagy egyszerűen csak kényelmesebb Neked úgy, szívesen megcsináljuk mi.

Keress bátran!

    Friss adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.