Akarod látni a jövőd?

Lásd a jövőd Szerintem a jövő nem kiszámíthatatlan, legfeljebb kiszámítatlan: Számítsd ki! Dönts el, hogy mi legyen! Döntsd el mit szeretnél elérni holnapra, év végére, az évtized végére.

 

 

A jövővel kapcsolatban teljesen biztosra menni persze senki sem merne, én mégis tennék egy kísérletet: 
Ha nem tűzöl ki egy bármilyen célt, nem is teszel érte, miért történne meg Veled bármi, amit igazán szeretnél?

Még az öreg Kohn is megtett annyit, hogy fohászkodott az Úrhoz, és kért tőle egy lottó ötös főnyereményt. És annyira szívből jött, hogy az Úr meghallgatta — persze valószínűleg a vicc kedvéért, hiszen neki is van humora — és annyit mondott Kohnnak, hogy „Legalább tölts ki egy lottószelvényt!…”

Láthatóan a végrehajtással akadnak problémák, de ha nincs mit végrehajtani… Hát, akkor is találunk magunknak elfoglaltságot, csak éppen eredménye nem lesz. Hacsak annyi nem, hogy elmegy rá az idő, ami talán az egyetlen pótolhatatlan dolog az életünkben.

Amikor azt hallom valakitől, hogy „Bárcsak már hétfő lenne” vagy ugyanez a jövő hónappal, a jövő nyárral, mindig eszembe jut, hogy milyen jól jönne az addig eltelő idő később! Ha mondjuk 93 éves koromban kiderülne, hogy kb. fél évem van hátra, hogy imádkoznék, hogy megérjem a jövő nyarat, bármilyen zord is lesz az ősz, és bármennyire utálom is a telet!

Az időd a legnagyobb érték, és nem csak számodra, de mindenki más számára is, akinek a hasznára lehetsz. Ezért oszd be, tervezd, irányítsd! Tudd a jövőd, legyél benne egészen biztos: tűzd ki a céljaid!

Mi a személyes célod?

Hogy éred el a vállalkozásodon keresztül?

Mit kell ehhez teljesítenie a cégednek?

Mi kell ahhoz, hogy ez sikerüljön?

Most hazabeszélek: esetleg jobb marketing?

(Tudod a számom…)

{jcomments off}

Persze. Segítünk.

Bízunk benne, hogy ezzel a blog bejegyzéssel is tudtunk használható gondolatokat adni. Ha elakadnál a megvalósításban - vagy egyszerűen csak kényelmesebb Neked úgy, szívesen megcsináljuk mi.

Keress bátran!

    Friss adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.