Sokkal többet tudsz mint hinnéd

varazslo  Meglepődnél, ha átbújnál a leendő ügyfeleid fejébe: Hirtelen semmit sem tudnál a szakterületedről! Rengeteg olyan dolog van, amiről csak hiszed, hogy magától értetődik. Neked igen, mert már évek óta ezzel foglalkozol, de a laikus számára nem egy ezek közül varázslattal ér fel! Miért nem használod ki?

 

 

Talán éppen azért, mert számodra annyira nyilvánvaló, mi működik, hogy már fel sem tűnik. 

Próbálod magad megkülönböztetni a konkurenciádtól, és olyan dolgokat reklámozol, amit a leendő vásárló máshol nem kap meg, és ezt nagyon jól csinálod. De megint csak átsiklasz azokon a dolgokon, amelyek a szakmádban általánosak, hiszen ezek mindenütt elérhetők. 

De akit épp meg akarsz győzni a képességeidről, hogy ügyfelet csinálj belőle, vajon tudja ezeket?

Nem.

A vásárló csak annyit tud, hogy hol a legolcsóbb, és ezzel az agyadra megy… Ne bosszankodj, hiszen épp ez bizonyítja, hogy nem ért hozzá, különben tudná, hogy máshol miért olcsóbb, és akkor az életben nem vásárolna ott.

Mutasd hát meg neki, milyen „kunsztokra” vagy képes, hogy belássa, mi igazán értékes a számára. Mondj el olyan „rejtett” előnyöket, amiket nem feltétlenül ismer, sorolj el minél több gyári extrát! Az sem baj, ha nem hangsúlyozod, hogy ezek valóban gyáriak, tehát legtöbbjük benne van a csomagban. A lényeg, hogy felfogja, mennyi, de mennyi előnye származik majd abból, ha üzletet köt Veled.

Ha ezekhez olyan előny is társul, amit csak Tőled kap meg az illető a piacon, akkor egyenesben vagy…

…És már csak kommunikálnod kell! 

Természetesen akkor is tudok segíteni a kommunikációdban, ha ez a dolog nem állt még össze teljesen, ezért hívj nyugodtan akár most a 06 70 60 33 83 0 számon, vagy írj egy sort, és küldök egy ingyenes elemzést a jelenlegi weboldaladról. Egy napon belül a kezedben lesz.

És látni fogod, milyen előnyei vannak a webes üzleti kommunikációnak a nem webes változattal szemben, sőt! Azt is, milyen előnyei vannak az üzleti kommunikációnak a nem kommunikációval szemben….

{jcomments off}

Persze. Segítünk.

Bízunk benne, hogy ezzel a blog bejegyzéssel is tudtunk használható gondolatokat adni. Ha elakadnál a megvalósításban - vagy egyszerűen csak kényelmesebb Neked úgy, szívesen megcsináljuk mi.

Keress bátran!

    Friss adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.