Gyilkos árak bennfennteseknek

1. Reklám 290 Ft-ért

A listaáron elérhető legolcsóbb link kampány csomagunk 49 000 Ft + ÁFA, de ha most jelentlezel, akár 290 Ft-ért is vásárolhatsz jó minőségű külső hivatkozásokat.

Akinek még nincs elég, az most egy-két nagyságrenddel alacsonyabb költség mellett kezdhet hozzá a link építéshez, aki pedig már vásárolt a nagyobb csomagokból, ezen túl nem kell törődjön a szinten tartással, megoldjuk. 10 linknél több egy ütemben már úgy sem optimális, mert a Google gyanakodni kezd…

Aki pedig már próbálkoztál apróhirdetések, link ajánlások készítésével, akkor tudod, milyen kellemes érzés, ha másra bízhatod!

Egységár: 2 900 Ft + ÁFA

3. Link csere egy kicsit okosabban

Ahogy a keresők — különösen a Google — egyre inkább szűrik az őket manipulálni próbáló megoldásokat,ma már a link cseréket is könnyen felismerik.

Ezért ezen a téren is érdemes lépést tartani a korral, hiszen természetesen van megoldás: Ha a cserében nem kettő, hanem három partner működik együtt, akkor már nem tudják követni, és mi találunk Neked ehhez partnereket!

Egységár: 900 Ft + ÁFA

4. Cikk marketing, csak profiknak

Nagyon sokféle marketinget megneveztek már, ez nem más, mint a link építés egy fontos eleme, melynek során nem hirdetést, bannert vagy hasonlót, hanem egy szöveges tartalmat tud elhelyezni egy külső oldalon, amely tartalom természetesen tartalmazza az oldaladra mutató külső hivatkozást.

Ezzel persze nem csak a keresőknek kedvez, hanem építi Magát is, mint a területe szakértőjét. Csatlakozz, és erre is adunk lehetőséget!

Egységár: 900 Ft + ÁFA

5. Blog, blog, blog…

A beküldött  szakcikkeket természetesen gondozzuk, és egy blog formájában jelenítjük meg, melyet összekötünk a Facebook-kal és a Google+-szal, így a hozzászólások ott is megjelennek.

A blogon a tartalmat csak egyszer állítod elő, erre hivatkozol a hírleveledben a Facebook-on és a Google-ön keresztül is.

Ha az oldalad frissül, az jó pont a Google-nál. Ha nő az adat mennyisége a weboldaladon, az is jó pont a Google-nál. Minden bekattintást a Facebook-ról vagy a hírleveldről, jó pont a Google-nál, és ez mind-mind javítja a helyezésed!

Egységár: 900 Ft + ÁFA

Az eddigiekből már biztosan kitaláltad, hogy mi az, ami ezeket a nagyszerű árakat lehetővé teszi: Nem Te leszel az egyetlen, aki megkapja őket! A net egy hatalmas, szinte számtalan pontot összekötő háló, egy olyan játék, amit úgyis közösen játszunk, ezért a legjobb, ha összefogunk, hogy együtt még erősebbek legyünk!

Hál’ Istennek, több, mint elég partnerem van már ahhoz, hogy egy, a Számodra is sok-sok előnnyel járó és még ki tudja, mennyi mindennel kecsegtető összefogást ajánljak fel.

Hogy mennyibe kerül a havi tagság (az első hónap próbaidőt kivéve), ami ezeket a szolgáltatásokat elérhetővé teszi?

Egységár: 900 Ft + ÁFA

amit most elengedünk!

Ha hozzá akarsz jutni ezekhez az árakhoz,  hívj akár most a 06 70 60 33 83 0 számon, vagy írj itt!

Persze. Segítünk.

Bízunk benne, hogy ezzel a blog bejegyzéssel is tudtunk használható gondolatokat adni. Ha elakadnál a megvalósításban - vagy egyszerűen csak kényelmesebb Neked úgy, szívesen megcsináljuk mi.

Keress bátran!

    Friss adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.