Van két lehetőséged

menniseg-vagy-minoseg  Ha több pénzt akarsz keresni, van két lehetőséged: Vagy többet csinálsz, mint eddig; vagy jobban csinálod, mint eddig. Az első megoldást — gondolom — már próbáltad. A család örült neki? Vagy csak Te voltál boldogabb a napi 25 óra munkától?

Akkor lássuk a második megoldást egy kicsit közelebbről!

 

Az eddiginél obban csinálni akkor tudsz valamit, ha új adatok kerülnek elő.
Amíg nincsenek új adatok egy problémával kapcsolatban, addig azt a meglévő adataid szintjén fogod megoldani, vagyis semmivel sem jobban annál, mint amit ezeknek az adatoknak a minősége megenged.

 

Előfordult már Veled, hogy egy gondod rendszeresen visszaköszönt, és Te egy idő után már nem tudtad mosolyogva viszonozni? Lehet, hogy nem volt meg az adat, amivel jobban tudtad volna kezelni?

A helyzet az, hogy mindig a (nem)tudásunkhoz mért akadályokkal találjuk magunkat szemben, mert amit már rutinból kezelünk, nem okoz gondot, így a figyelmünk se ragad le rajta.

 

Természetesen a tapasztalat idővel hozhat jobb módszereket, de kérdés, hogy mennyi idővel? Ha ott állsz, szemben a problémával, ugyan mitől oldódna meg éppen most, ha már hetek-hónapok óta csak tornyosul előtted?

 

Egy új adattól!

 

Volt már rá példa, hogy valaki mérgében lett milliomos, mert eléggé rákényszerült egy jó megoldásra, ami aztán másoknak is hasznára vált. De sokkal jellenzőbb az, hogy a probléma növekedésével egyre képtelenebbé válunk a kezelésére., mert bár a szükség nagy úr, de a stressz rossz tanácsadó…

 

Mi legyen?
Én a kínlódás helyett a tanulást javaslom, még hozzá ott, ahol a legtöbbet tanulhatsz!
Ha esetleg — ki tudja? ez is előforulhat: — a bevételeid növelése okoz visszatérő problémát, én szívesen adok új nézőpontokat, új módszereket, amiket azonnal ki is próbálhatsz a piacodon.

Vagyis nem egy tanfolyamot ajánlok Neked, hanem egy olyan együttműködést, ahol a tanultakat azonnal, élesben teszteljük, és gyorsan kiderül, hogy mennyit érnek.

 

A bankszámládon megjelenő jóváírások lesznek az osztályzataid… 

{jcomments off}

Persze. Segítünk.

Bízunk benne, hogy ezzel a blog bejegyzéssel is tudtunk használható gondolatokat adni. Ha elakadnál a megvalósításban - vagy egyszerűen csak kényelmesebb Neked úgy, szívesen megcsináljuk mi.

Keress bátran!

    Friss adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.