Ha ki akarsz szállni a taposómalomból

taposomalom

Tudom, hogy valahol, a lelked mélyén még mindig azt gondolod, hogy a marketing inkább teher, amire az ember néha kénytelen költeni. Ha pedig rászánod magad, hogy hébe-hóba foglalkozz vele, az általában nem hoz eget rengető eredményeket. Ennek elég egyszerű okai, és még szomorúbb következményei vannak, amiket mindjárt Te is be fogsz látni.

 

 

Azután felajánlok valamit, amit eddig még soha —

annyiért, amennyiért soha ezután nem fogod megkapni.

Ha nincs leaglább egy-két olyan marketing  eszközöd, amin folyamatosan tudsz vevőt szerezni, akkor a vállalkozásod nem egy önmagát növelő érték, amit az utódaidra hagyhatsz, hanem egy taposómalom, aminek inkább a rabszolgája vagy, mint a tulajdonosa.

Jó lenne kiszállni?

Ha viszont van egy-két olyan marketing automatizmus kiépítve a cégedben (mindegy, hogy ezek net kampányok, alkalmazottak vagy alvállalkozók), amelyek hétről hétre hozzák a vevőket, akkor már csak a kiszolgálásukat kell automatizálnod, ami egy sokkal édesebb gond, mint a máról holnapra túlélés stressze..

Az eredmény?

Ki tudsz szállni a taposómalomból! Akár el is adhatod a céget ha eluntad, mert van ára, és építhetsz egy másikat, ha már a semmittevést is unod — mert már azt is tudod, hogy kell.

Tetszik az ötlet?

Ha beláttad, hogy a Te vevőid se jönnek maguktól, és nincs pénzed a napi TV megjelenlésre, akkor egy marad: kiépíteni a saját vevőszerző rendszered, amin keresztül a legolcsóbban tudsz folyamatosan reklámozni és vevőket behozni.

Bárkinek lehet ilyen, Neked is!

Ebben annyira biztos vagyok, hogy felajánlok három óra munkát harmadáron,

hozzá elkészítem a féléves marketing terved, amit AJÁNDÉKBA adok hozzá!

 

Ha 2014. 08. 15-éig elindítasz 10 000 Ft-ot a 10800014-80000006-12235287 számú számlámra,  megspórolsz kb. 30 000 Ft-ot, mert a terv elkészítése is beletelik egy órába, így összesen négy órát kapsz!

4 ÓRA NEGYEDÁRON — ÉS EGY TELJESEN MEGÚJULT CÉG!

(Min gondolkodsz?)

 

{jcomments off}

Persze. Segítünk.

Bízunk benne, hogy ezzel a blog bejegyzéssel is tudtunk használható gondolatokat adni. Ha elakadnál a megvalósításban - vagy egyszerűen csak kényelmesebb Neked úgy, szívesen megcsináljuk mi.

Keress bátran!

    Friss adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.