Pont fordítva

prerifarkasEgyfolytában azon gondolkodsz, MIBŐL kéne meggazdagodni? Milyen régóta töröd ezen a fejed? Jutottál valamire? Ha nem, olvass tovább, és megtudod miért!

Emlékszel a prérifarkasra, ahogy mindig új és új megoldásokkal próbálkozik, de a gyalogkakukk a pofájába röhög és fut tovább?

Már gyerekként is tudtad, hogy nem az ötlettel van a baj, hanem a kivitelezéssel — de annyi év után, még most is hajlamos vagy ugyanazt a hibát elkövetni…

 Nem az a kérdés, hogy MIBŐL gazdagodsz meg, hanem az, HOGYAN:

 

Ha tudod, hogyan kell vevőt szerezni,

akkor szinte bármiből meg tudsz gazdagodni.

 

Ha nem csinálsz elég jó marketinget,

a világ legjobb ötlete sem fog gazdaggá tenni.

 

Ma nem az gazdagodik, aki kitalál valamit, hanem az, aki el tudja adni! A McDonald’s-ból nem Mr. McDonald gazdagodott meg, hanem az, aki az ötletéből franchise-t csinált! A Wright fivérek szegényen haltak meg, pedig ők csinálták meg a működő repülőt — míg a Boeing-ből óriásvállalat lett!

Ne a fejed törd,

gyere és építsd fel a marketing gépezeted!

 

 

 

 

 

 {jcomments off}

 

Persze. Segítünk.

Bízunk benne, hogy ezzel a blog bejegyzéssel is tudtunk használható gondolatokat adni. Ha elakadnál a megvalósításban - vagy egyszerűen csak kényelmesebb Neked úgy, szívesen megcsináljuk mi.

Keress bátran!

    Friss adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.