Ki mondta, hogy a marketing drága?

 otezer-forintos-marketing Hogy a konkurenciádnak mitől megy jobban, azt pontosan nem tudom, de azt gyorsan kideríthetjük, hogy Neked mitől fog jobban menni. Mostantól inkább a versenytársaid törjék a fejüket azon, hogy Te mi a fenétől vagy ennyire sikeres… Tehát az ötezer forintos kérdés: Begyújthatjuk a rakétád?

 

webstarter-banner

Mit kapsz ebben a csomagban, mindössze 5 000 Ft-ért?

 

nyil

Keresőszó felmérés

Megvizsgáljuk, hogy a piacodon mely kifejezések
a legnépszerűbbek, mert ezek ismeretében tudjuk pontosan meghatározni a célközönséged méreteit és a versenytársaid erejét. Így meghatározhatjuk azt a csapásirányt, ami a lehető legkisebb erőfeszítéssel a legtöbb eredményt hozhatja.

nyil

Versenytársak felmérése

Ha tudjuk, milyen keresőszavak a fontosak a piacodon, megtaláljuk az ellenfeleid is,  és megnézzük, mennyire erősek. Ha túl erősnek találjuk őket, akkor is van megoldás,
de mindenképp jobb, ha az elején derül ki,
és nem akkor, amikor már beleszaladtunk egy nagy ütésbe…

nyil

Javaslatok a stratégiára

A konzultáció legfontosabb részében meghatározunk egy olyan lépés sorozatot, mellyel nem csak a látogatottságod növelheted — a Google-on, a Facebook-on, illetve egy jól felépített mail-kampányon keresztül — hanem a vevőid számát is:
Hiába jönnek a látogatók ezrével, ha senki nem vásárol Tőled!

nyil-ajandek

Ajándék a figyelmedért: Web kampány gyorselemzés ingyen

Ha csak egy gyors áttekintésre van szükséged a kampányod jelenlegi állásával kapcsolatban, hívj fel, vagy küldd el a telefonszámod, és telefonon 15 percben áttekintjük azokat a leglényegesebb pontokat, amelyek átgondolása segíteni fog a továbblépésben! Csak azért, hogy ne menj el üres kézzel…

Ne gondolkodj, inkább kérdezz!

 Hívj most a 06 70 60 33 83 0 számon, vagy írj !
{jcomments off} 

Persze. Segítünk.

Bízunk benne, hogy ezzel a blog bejegyzéssel is tudtunk használható gondolatokat adni. Ha elakadnál a megvalósításban - vagy egyszerűen csak kényelmesebb Neked úgy, szívesen megcsináljuk mi.

Keress bátran!

    Friss adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.