Miért mindig a más szekerét kell tolnod

Találkozzunk a weben! Miért mindig a más szekerét kell tolnod? — tettem föl a kérdést, magamnak. Aztán egy kis felüdülés gyanánt csináltam egy kampányt, magamnak. Pontosabban épp csak elkezdtem, ezért nagyon érdekel  véleményed! Mit szólsz hozzá?

Már nem is tudom, hogy hány kampányt indítottam el, és most itt az alkalom, hogy a hóhért akasszák: Most nem mondhatom azt, hogy az ügyfelet nem tudtam meggyőzni, hogy nem tudtam a marketing szempontokat annyira keresztülvinni, mert ezt az oldalt teljesen egyedül csináltam, köss bele egész nyugodtan, tényleg fontos lenne…

Nekem tetszik! (Még, valaki?…)

És nem csak azért, mert én csináltam, hanem azért, mert tudom, hogy még nagyon sok embernek fogja

megragadni a figyelmét:

Mert mit nem szeretünk a webes eladásban, pontosabban a webes vásárlásban? Mit próbálunk lépten-nyomon áthidalni, kiküszöbölni?

A személytelenséget!

Ezért mindenkinek ajánlom, aki a weben ad el bármit, bármilyen mértékben, mert egy brilliáns eszköz arra, hogy a saját weboldaladon belül teremts személyes kapcsolatot élő képpel, hanggal (a tapintás és az illatok érzetét digitálisan még nem tudjuk átvinni, de dolgozumk rajta…).

Szinte biztos vagyok benne, hogy ha ránézel erre a dologra, Neked is elindul a fantáziád azzal kapcsolatban, hogy Te mi mimdemre fogod tudni használni, sok olyan dologra is, ami még nekem se jutott eszembe.

 

Bármi is az, érdekel!

Kategória: Blog. A cikk linkje: link.

Persze. Segítünk.

Bízunk benne, hogy ezzel a blog bejegyzéssel is tudtunk használható gondolatokat adni. Ha elakadnál a megvalósításban - vagy egyszerűen csak kényelmesebb Neked úgy, szívesen megcsináljuk mi.

Keress bátran!

    Friss adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.