Nyakunkon a karácsony

parasailing Ezt a képet a tengerparton csináltam pár napja, de pár hónap, és a karácsonyfát fogjuk fényképezni, ezért vágjunk is bele, ha azt akarjuk, hogy sok ajándék legyen alatta!

Az ernyő  a képen egyébként nem ereszkedésre, hanem emelkedésre való, a magassága pedig attól függ, milyen erővel húzza a motorcsónak. Hogy mennyire lesz bőséges a karácsonyod, az pedig kizárólag attól függ, milyen erővel húzol bele már most!

Ha ezekben a nehéz időkben nem kötöd a vállalkozásod ernyőjét egy jó erős motorcsónak után, túl jól látszani nem fogsz, sokkal valószínúbb, hogy csobbansz (hacsak nem beton van alattad)…

______________________________

 

A legtöbb, amit tehetek Érted, hogy a céljaidhoz, az igényeidhez igazítom a szolgáltatásomat, még hozzá a lehető legtökéletesebben, és olyan eszközöket adok a kezedbe, amik Neked a legjobban megfelelnek.

Mi manapság az egyes számú igény? (Költői kérdés volt.)

Tehát először is az árat annyira lenyomom, hogy ne kelljen törődnöd vele!


1. Link kampány fillérekért

Az eddig kapható legolcsóbb link kampány csomag 50 000 Ft + ÁFA volt, mostantól akár 5 000 Ft-ért is vásárolhatsz jó minőségű külső hivatkozásokat.

Akinek még nincs elég, az most egy-két nagyságrenddel alacsonyabb költség mellett kezdhet hozzá a link építéshez, aki pedig már vásárolt a nagyobb csomagokból, ezen túl nem kell törődjön a szinten tartással, megoldjuk neki.

Aki pedig már próbálkozott apróhirdetések, link ajánlások készítésével, az jól tudja, milyen kellemes érzés, ha másra bízhatja!

Egységár: 4 900 Ft + ÁFA

 

3. Link csere egy kicsit okosabban

Ahogy a keresők — különösen a Google — egyre inkább szűrik az őket manipulálni próbáló megoldásokat, ma már a link cseréket is könnyen felismerik.

Ezért ezen a téren is érdemes lépést tartani a korral, hiszen természetesen van megoldás: Ha a cserében nem kettő, hanem három partner működik együtt, akkor már nem tudják követni, és mi találunk Neked ehhez partnereket!

Egységár: 1 900 Ft + ÁFA

 

4. Cikk marketing, csak profiknak

Nagyon sokféle marketinget megneveztek már, ez nem más, mint a link építés egy fontos eleme, melynek során nem hirdetést, bannert vagy hasonlót, hanem egy szöveges tartalmat tudsz elhelyezni egy külső oldalon, amely tartalom természetesen tartalmazza az oldaladra mutató külső hivatkozást.

Ezzel persze nem csak a keresőknek kedvezel, hanem építed Magad is, mint a területed szakértőjét. Csatlakozz, és erre is adunk lehetőséget!

Egységár: 900 Ft + ÁFA

 

5. Blog, blog, blog…

A beküldött  szakcikkeket természetesen gondozzuk, és egy blog formájában jelenítjük meg, melyet összekötünk a Facebook-kal, így a hozzászólások ott is megjelennek. Mondanom se kell, hogy ez nagyságrendekkel növeli a bekapcsolódás lehetőségét!

A blog központi témája az eladás, e szálra fűzve bármiről tudsz értekezni — a fontos, hogy azzal, amit leírsz, tudj segíteni az olvasónak. Tudj segíteni egy problémájában, ami a szakmádba vág, tudj segíteni akár egy vásárlási döntésben. A címe is ez — ahogy itt, oldalt is olvashatod: Tudj segíteni! 

Egységár: 900 Ft + ÁFA

 

Az eddigiekből már biztosan kitaláltad, hogy mi az, ami ezeket a nagyszerű árakat lehetővé teszi: Nem Te leszel az egyetlen, aki megkapja őket! A net egy hatalmas, szinte számtalan pontot összekötő háló, amit úgyis közösen játszunk, ezért a legjobb, ha összefogunk, hogy együtt még erősebbek legyünk!

Hál’ Istennek, több, mint elég partnerem van már ahhoz, hogy egy Számodra is sok-sok előnnyel járó és még ki tudja, mennyi mindennel kecsegtető összefogást ajánljak fel Neked.

Sokat gondolkoztam,. mi legyen a neve („Karácsonyi Kartell”?), de arra jutottam, hogy ezt eldönthetjük közösen is. A legtöbb szavazatot elnyerő névadó ötlet megér majd mondjuk egy havi tagsági díjat és egy vrtuális vállveregetést…

Hogy mennyibe kerül a havi tagság (az első hónap próbaidőt kivéve), ami ezeket a szolgáltatásokat elérhetővé teszi?

Egységár: 900 Ft + ÁFA

amit az első hónapban elengedünk!

 

A tagság egyetlen előfeltétele, hogy már az okPages.hu szerződött partnere légy. Ha még nem vagy az, hívj akár most a 06 70 60 33 83 0 számon, vagy írj itt!

Ha már a partnerem vagy, egyszerűen csak jelezz, vagy várd meg, amíg személyesen is tudunk egyeztetni. Ez a tájékoztatás csak arra vállalkozik, hogy érzékeltesse a lehetőségeket, amit a lehető legpontosabban a Te helyzeted, piacod igényeihez fogunk majd idomítani.

 

Boldog Karácsonyt!

 

{jcomments off}

Persze. Segítünk.

Bízunk benne, hogy ezzel a blog bejegyzéssel is tudtunk használható gondolatokat adni. Ha elakadnál a megvalósításban - vagy egyszerűen csak kényelmesebb Neked úgy, szívesen megcsináljuk mi.

Keress bátran!

    Friss adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.