Pénzt hoztál?

 

airport-tel-aviv Mi van kiírva a Tel Aviv-i reptéren? „PÉNZT HOZTÁL? MERT ÖTLETÜNK NEKÜNK IS VAN…” Veled mi a helyzet? Neked van ötleted?

 

Biztosan van, nyilván nem is egy — csak arra vigyázz, hogy így is maradjon!.

De hogy lesz belőle pénz?

Ma már általában nem elég egy jó ötlet a gyors meggazdagodáshoz — bár kívánom Neked, hogy legyen legalább egy ilyen ötleted — az ötletet el kell adni. Nem újdonság az sem, hogy meggazdagodni nem az fog, aki kitalált valamit, ha nem az, aki eladja.

Két hírem van, szokás szerint az egyik jó, a másik rossz, mint a sóbányában a munkafelügyelőnek. Ott a rabszolgák azt kérték, kezdje a rosszal, mire a felügyelő közölte, hogy holnapra mindenki dupla adag sót termel ki. És mi a jó? — kérdezték a rabszolgák. „Só van elég!”, hangzott a válasz.

Az én rossz hírem is az, hogy dolgozni kell, még a világ legjobb ötletén is, különösen, ha Te akarod eladni, amit kitaláltál.

Viszont jó hír, hogy az eladás mára kifinomult technológiává vált, nem feltétlenül kell tel aviv-inak lenned ahhoz, hogy sikeres legyél benne, és ez viszonylag kényelmessé teszi a helyzetet.

Te eldöntöd, mit akarsz eladni, én pedig adom hozzá a módszereket, még hozzá a weben, ahol szintén elég kényelmesen, egy széken úlve alkalmazhatod őket.

Már el is döntötted?

 

{jcomments off}

Persze. Segítünk.

Bízunk benne, hogy ezzel a blog bejegyzéssel is tudtunk használható gondolatokat adni. Ha elakadnál a megvalósításban - vagy egyszerűen csak kényelmesebb Neked úgy, szívesen megcsináljuk mi.

Keress bátran!

    Friss adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.