Persze-persze, a nyár miatt nincs vevőd

szabadsagra-mentek Ha Te is elhúztál, és ennek ellenére olvasod ezeket a sorokat, igazán nagyra értékelem a figyelmed — de ha mégsem, már nem mondhatod, hogy „mindenki szabadságon van”, látod, én is itt vagyok még… És próbállak meggyőzni róla, hogy ne gyárts igazolásokat arra, miért nincs vevőd: Ha már úgy döntöttél, hogy egyelőre nem húzol el, inkább gyárts megoldásokat a problémára!

Itt van mindjárt egy klasszikus ötlet: „Annyi kedvezményt kapsz, ahány fok van!” Ezzel a módszerrel garantáltan a legmelegebb napokra vonzod a legtöbb vevőt, csak hogy érezd…

Még ennél jobb ötletek is akadnak bőven, csak hadd kérdezzem meg:

MINDENT TUDSZ arról, hogyan hozd ki a legtöbbet a cégedből?

MINDEN LEHETŐSÉGET MEGVIZSGÁLTÁL, ami több vevőhöz juttat?

MINDENT MEGTETTÉL azért, hogy télen-nyáron elég vevőd legyen?

Ha bármelyik kérdésre igen a válasz, újra biztosítanom kell Téged a nagyrabecsülésemről (még ha bújkál is bennem némi gyanakvás), de  bármelyikre nemet vagy kénytelen mondani, akkor jobb, ha szembenézel azzal az egyszerű ténnyel, hogy Te vagy a felelős az uborkaszezonodért, nem a meleg…

Mi lenne, ha most dolgoznánk egy kicsit ezen?

Én itt vagyok!

{jcomments off}

Persze. Segítünk.

Bízunk benne, hogy ezzel a blog bejegyzéssel is tudtunk használható gondolatokat adni. Ha elakadnál a megvalósításban - vagy egyszerűen csak kényelmesebb Neked úgy, szívesen megcsináljuk mi.

Keress bátran!

    Friss adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.