A legjobbakat Neked, tízmilliószor!

10milliszoros-nap  Nem én vagyok az első, aki a szándékaidról meg a hozzáállásodról úgy beszél, mint a sorsodat eleve meghatározó dolgokról, de ha egy kicsit is igazat adsz nekem, most tegyél próbát, és kívánj valamit! Miért most?

 

 

Ahogy a karácsony a szeretet ünnepe, és mindenki megünnepli a maga módján akkor is, ha nem hívő keresztény. A mai viszont a tízmilliószoros nap a buddhisták szerint: amit ma kívánsz, sokkal erőteljesebb hatással lesz az életedre! Ha már Ázsiában is ünneplik a karácsonyt, mi miért ne kívánhatnánk valamit?

Figyelj jobban a mai gondolataidra, a megnyilvánulásaid is pozitívak legyenek — aztán meglátjuk…
Mit veszíthetsz?

Ami engem illet, én a legjobbakat kívánom Neked, a legjobbakat, amit csak kívánsz magadnak, meg azoknak akiket szeretsz, és nem utolsó sorban a vállalkozásodnak (ehhez tevőlegesebben is hozzá tudok járulni).

A LEGJOBBAKAT — TÍZMILLIÓSZOR!

{jcomments off}

Persze. Segítünk.

Bízunk benne, hogy ezzel a blog bejegyzéssel is tudtunk használható gondolatokat adni. Ha elakadnál a megvalósításban - vagy egyszerűen csak kényelmesebb Neked úgy, szívesen megcsináljuk mi.

Keress bátran!

    Friss adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.