Van az a pénz, amiért dicsérni fognak

Hangosan!El akarod érni, hogy a vevőid akkor is dícsérjenek, ha különben eszükbe se jutna? Van az a pénz, amiért úton-útfélen a jó híredet fogják kelteni! Hogy ez pontosan mennyi? Kísérletezd ki!

 

Én 10%-ot ajánlok fel minden sikeres ajánlásért, de beismerem, hogy ez nem mindig elég. Ott működik, ahol pl. havi díjas szolgáltatásról van szó — akárcsak nálam, tehát bizonyos értelemben „kényszer vásárlás” van, amitől a kliens az ajánlásával mentesülhet. (Ez egy kicsit más, mint egy szimpla vásárlás, ahol dönthetsz úgy is, hogy nem elég előnyös, és ezért nem mész bele.)

A mai világban a személyes ajánlás az egyik leghatékonyabb reklám, de ehhez nem árt valami, amit tényleg ajánlanak, mert egyszerűen nem tudják megakadályozni magukat ebben!

És itt már nem csak a pénzről van szó — ha még emlékszel az előző hírlevelem témájára…

Vannak bizonyos ingerszavak, és az „olcsó” meg az „akció” már rég nem tartozik ezek közé, viszont az „ingyen” még működik — talán jobban, mint valaha… Van valamilyen ingyenes bevezető szolgáltatásod? Hogy megint a magam példájával éljek, én szívesen adok ingyenes weboldal elemzést, ami segít megtalálni egy kampány gyenge pontjait.(Melyiknek nincsenek?) Kitűnően működik, mert az elolvasása után szinte automatikus a kérdés, hogyan lehet a hiányosságokat orvosolni, és a beszélgetés ettől a pillanattól már nem elemzés, hanem üzleti tárgyalás!

Van bármi, amivel tényleg segíteni tudsz, még hozzá a szó szoros értelmében, hiszen ellenszolgáltatás nélkül teszed — valami, ami a jók közé vésheti a neved?

Az se baj, ha folyamatosan, és két kézzel szórod a kincseid, mert ezzel tényleg hozzászoktatod az embereket ahhoz, hogy kapnak Tőled valamit: lehet ez például egy hírlevél folyam, ami hasznos tanácsokkal, ötletekkel szolgál, és aki megkapja, kinyitja, mert amikor leguitóbb kinyitotta, abból is profitált.

Azt döntsd el Te, hogy a saját példámmal előhozakodni ezzel kapcsolatban mennyire volna találó…

Persze. Segítünk.

Bízunk benne, hogy ezzel a blog bejegyzéssel is tudtunk használható gondolatokat adni. Ha elakadnál a megvalósításban - vagy egyszerűen csak kényelmesebb Neked úgy, szívesen megcsináljuk mi.

Keress bátran!

    Friss adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.