Ettől táncra perdülsz

tanc-vilagnap Lehet, hogy nem vagy az a táncos fajta, de biztos van pár olyan dolog ezen a világon, amitől táncra perdülnél akár zene nélkül is. Igaz?

 Ha így van, akkor gondolj most ezekre a dolgokra — végülis ma van a Tánc Világnapja! Lehet, hogy ez egy boldog házasság, de lehet egy szép ház is (férjjel/feleséggel vagy anélkül), és az sem kizárt, hogy ez mind megvan, és már csak egy Porsche Panamera hiányzik a kocsibeállóról.

Bármi is legyen, amire most igazán vágysz, képzeld magad elé a pillanatot, amikor megszerzed, és kezdhetsz is dobolni a lábaddal. Biztos vagyok benne, hogy a kedvenc dallamod is ott cseng a füledben, és lassan kezded érteni Zorbát, a görögöt, aki már 1964-ben tudta a Vonzás Törvényét…

Remélem, jobb kedvre tudtalak deríteni, és arra az esetre, ha a Vonzás Törvénye nem lenne elég a Porschéhez, azt javaslom, kezdjünk hozzá a stratégiád kidolgozásához: Minden este nyugodtabban alszol, ha csak egyetlen lépéssel kerülsz közelebb az álmaidhoz!

 

szonyi-janos

 {jcomments off}

Persze. Segítünk.

Bízunk benne, hogy ezzel a blog bejegyzéssel is tudtunk használható gondolatokat adni. Ha elakadnál a megvalósításban - vagy egyszerűen csak kényelmesebb Neked úgy, szívesen megcsináljuk mi.

Keress bátran!

    Friss adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.