Személyesen gondoskodom Rólad

szemelyes-torodesHa sok embert akarsz elérni, sok vevőt akarsz csinálni, automatizálnod kell. Ma egyre jobb eszközökkel, egyre könnyebben haladhatsz előre e téren, de abban egyetérthetünk, hogy a személyes törődést — különösen ebben az agyonautomatizált világban — nem pótolja semmi!


Te is inkább személyesen, élő szóban?

Azt tapasztalom, hogy az emberek egyre immunisabbak az írott kommunikációra, ezért ha például fontos ajánlatot teszek, azt inkább telefonon vagy személyesen is megismétlem. Talán Téged sem lep meg, hogy az ilyen esetek többségében akkor is mondok újat, ha semmit sem teszek hozzá a leírtakhoz…

Egy mailt megírhatsz valakinek hajnali háromkor is, anélkül, hogy zavarnád, ő pedig akkor válaszol rá, amikor akar. Az írás megmarad, nem kell fejben tartani, …És még sorolhatnám az írott kommunikáció előnyeit az automatizálhatóságon túl is, de úgy tűnik, az élő szó erejével könnyebb teljes megértést elérni, illetve meggyőződni arról, hogy elérted.

Mikor teljes a megértés

Amikor elindítasz egy üzletet, egy kampányt, tudnod kell, miben különbözöl a versenytársaidtól, és ezt kell kommunikálnod a közönség felé. Ami engem illet, a saját tapasztalataimból kiindulva a megértésre helyezem a hangsúlyt.

Azt látom, hogy a rengeteg minket megtaláló információból nagyon keveset hasznosítunk, és ez a pénzért vett, történetesen a vállalkozásunk fejlesztésére beszerzett adatokra is vonatkozik: Gondolj vissza csak az utolsó három előadásra, webináriumra, oktatóvideóra, bármi hasonlóra, amit azért vettél meg, hogy a saját üzletedre alkalmazd! Hány adatot kaptál, és ebből hányat építettél be a mindennapi gyakorlatodba úgy, hogy benne is maradt?

A magam megkülönböztetésére ezért választottam mesterségem címeréül az életre szóló garanciát a képzésre: Amit itt tanulsz, addig tanulod, amíg nem tudod… alkalmazni! Amíg egy adatot nem kezdesz el ténylegesen működtetni, nem lehetsz biztos abban sem, hogy megértetted. Megőrizni pedig akkor fogod a gyakorlatodban is, ha tényleg segít Neked.

Tényleg segítek

A pénzedért itt nem csak adatokat kapsz, hanem egy jobban működő üzletet. Egy személytelen online tanfolyamon — valljuk be — erre sokkal kisebb az esélyed!

Lehet, hogy mindannyian egy olyan iskolarendszerben nőttünk fel, ahol az iskolának szinte semmilyen eredménykötelme nincs, mert sosem az érdekelte a vizsgáztatóinkat, hogyan tudjuk használni a tanultakat, csak az, hogy el tudjuk-e ismételni. Még a fizető iskolákban is az időért fizetünk, és diplomát kapunk — de egyik sem jelenti, hogy megszereztük a képességet, amiért odamentünk.

Így nem csoda, hogy a képzéseken nem szokásunk ököllel verni az asztalt, hogy „Hogy tudom  én ezt alkalmazni?!?”. Nálunk megteheted!
Ha egyszer már kifizetted azt az órát, amit mondjuk a hírlevél rendszered használatának a megtanulására fordítottunk, akár századszor is megkérdezheted, amit akkor nem iskerült belőle megértened. Századszor is újra, mi több, díjmentesen elmagyarázzuk.

Itt a képességért fizetsz, nem az adatért!

 

Te döntöd el, mennyit akarsz tudni

A közreműködésed nélkül nem tudunk az üzleteden dolgozni, de azt Te döntöd el, milyen mértékben akarod kivenni a részed ebből a munkából. Ha például nem akarsz hírlevelet küldeni, kiküldjük mi, és a pénzedért cserébe még jobb minőségben, mint ha Te csinálnád.

De mindig nyitva áll a lehetőség, hogy olyan jól megtanuld, mint mi. Így maximálisan alkalmazkodunk az anyagi kereteidhez is: ha mindent Te csinálsz, nekünk csak a képzésért kell fizetned, az örök garanciának hála, azért is csak egyszer…

Hogy tetszik?

Ha nem értetted meg tökéletesen, hívj!

Persze. Segítünk.

Bízunk benne, hogy ezzel a blog bejegyzéssel is tudtunk használható gondolatokat adni. Ha elakadnál a megvalósításban - vagy egyszerűen csak kényelmesebb Neked úgy, szívesen megcsináljuk mi.

Keress bátran!

    Friss adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.