A szakmádban már éhen haltál volna

hol-elsz Rég volt, amikor a dolgok csak úgy megestek Veled. Ma már Te döntöd el, mit bízol a véletlenre, és mi az, amit alaposan végiggondolsz, és megcsinálod, ha törik, ha szakad. A „véletlen” annyiban létezik, amennyiben megengeded neki — hogy segítsen…

 

A Te  túlélésed is attól függ, hogy van-e vevőd?

Meg attól, hogy holnap lesz-e?

 

Akkor áruld el nekem, hogy engedheted meg magadnak azt a luxust, hogy esélyt adsz a véletlennek, amikor az életedről, a családod életéről és a vállalkozásod jövőjéről van szó, amiért annyit dolgoztál?

Ha még mindig azt hiszed, hogy a vevők maguktól beesnek, egyszer csak ott teremnek az ajtóban a semmiből, akkor tekerd előre az órád 10-20 évvel, és dörzsöld ki a szemedből az álmot! Lásd be, hogy ha Te nem hozod be valamivel vevőt, már viszi is a konkurenciád…

Régóta töröd a fejed, hogy mit csinálj, hát persze, nem vagy teljesen vak, se hülye. Próbálkoztál már sok mindennel, valami bejött, valami nem, így megy ez. De ha nem a marketingben, hanem a saját szakmádban csinálnád ezt, már rég éhen haltál volna! Biztos vagyok benne, hogy ha a vevőd akar Tőled valamit, ott nincs helye próbálkozásnak: megkapja, úgy ahogy kell.

Nem baj, ha tudod, hogy valaki pont úgy ért a vevőszerzéshez, mint Te ahhoz, amit csinálsz, és ha vevőre van szükséged, megkapod és kész.

 

Ilyen egyszerű, kár kínlódnod!

Foglalkozz azzal, amihez értesz, és én is csinálom, ami az én dolgom

— hogy legyen mivel foglalkoznod!

 

Hívj most, 2 óra áráért hármat kapsz — szerdán délig.

Csináljunk vevőt! SOKAT!

06 70 60 33 83 0

(Vagy más dolgod van?)

 {jcomments off}

Persze. Segítünk.

Bízunk benne, hogy ezzel a blog bejegyzéssel is tudtunk használható gondolatokat adni. Ha elakadnál a megvalósításban - vagy egyszerűen csak kényelmesebb Neked úgy, szívesen megcsináljuk mi.

Keress bátran!

    Friss adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.