Te mitől várod az áttörést?

kepzodjHa ma többet akarsz elérni, jobban kell csinálnod, mint tegnap — ennek pedig csak egy módja van: ha fejlődsz! Ha nem tanulsz, ha nem fejlesztesz, mitől várod a nagy áttörést?

Minél magasabb a nézőpontod, annál többet látsz a csatatérből, ahol nyerni akarsz, annál jobban látod a csapatmozgások irányát, így az esélyed is egyre nagyobb a győzelemre.

Megmaradhatsz azon a nézőponton, amit a jelenlegi képzettséged enged meg, de akkor a vállalkozásod is megmarad azon a szinten, ahol eddig volt.

Ha azt tapasztalod, hogy régóta ugyanazok a problémák köszönnek vissza nap mint nap, akkor biztos lehetsz benne, hogy még nem tudod a megoldásukat, hiába gondolod azt, hogy igen.

Ez kivétel nélkül minden problémádra igaz, viszont ha gondoskodsz arról, hogy egyre több új vevőd legyen, a többi problémád egyre kevésbé fog nyomni.

 

Mit gondolsz?

 {jcomments off}

Persze. Segítünk.

Bízunk benne, hogy ezzel a blog bejegyzéssel is tudtunk használható gondolatokat adni. Ha elakadnál a megvalósításban - vagy egyszerűen csak kényelmesebb Neked úgy, szívesen megcsináljuk mi.

Keress bátran!

    Friss adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.