Mosónők és tűzoltók

tuzolto  Nem csak a mosónők halnak korán: ha túl sokat foglalkozol tűzoltással, olyan messzire te sem fogsz jutni. Nincs még eleged a tányérpörgetésből?

 Kezdjük egy kis elmélettel:

 Az élet nevű játszma minden más játszmához hasonlóan célokből szabadságokból és kolrátokból áll (LRH). A nagyobb célokhoz nagyobb akadályokon át, nagyobb szabdságokhoz vezet az út, de ez fordítva is igaz: kisebb akadályokhoz kisebb célok járnak!

Lefordítva: Ha állandóan apró-cseprő ügyekkel foglalkozol, csak morzsák jutnak ezután is!
Mi a megoldás?

Ha a te cégednek is az eladás a célja (nem mintha lennének kivételek), akkor vevőkre van a legnagyobb szükséged, és ha azon kapod magad, hogy már megint, és már megint nem a vevőszerzésen dolgozol, talán el kéne gondolkodnod!

Hogy lehetne kevesebb idő alatt több eredményt elérni?
Nagyon egyszerű!

Bízd rá másra: építs ki egy rendszert, ami elvégzi helyetted, amit csak lehet!

Ez a rendszer lehet egy jó Adwords hirdetés, ami folyamatosan és főleg automatikusan hozza az új vevőket, és csak az elkészítéséhez kell segtség.

Egy vevőszerző csatorna sosem elég, segtünk többet is kiépíteni. Kiszervezheted az egész marketinged, és a hrleveleket meg a Facebook posztokat is megcsináljuk helyetted!

A játszmára visszatérve: Hogy lehet a nagy célon maradni? Mindig lesz valamennyi tűzoltás…
A trükk az áramlás fenntartása! Ha 60 éves korodra Hawaii-on akarsz lakni, és ehhez mondjuk csak 1000 Ft-ot kell naponta félreraknod – és ezt minden áldott nap meg is teszed, akkor az áramlás fennmarad, közted és a célod között. Ebből pedig ne engedj!!
(Többet kell félreraknod? Segítünk!)

 {jcomments off}

Persze. Segítünk.

Bízunk benne, hogy ezzel a blog bejegyzéssel is tudtunk használható gondolatokat adni. Ha elakadnál a megvalósításban - vagy egyszerűen csak kényelmesebb Neked úgy, szívesen megcsináljuk mi.

Keress bátran!

    Friss adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.