Ki kéne találni valamit karácsonyra?

hogy-adok-el Te is tudod. hogy a nagy részét annak a pénznek, amit az emberek nem a rezsire fizetnek ki az év során, a következő 6 hétben fogják elkölteni. Már tudod,mit fogsz csinálni azért, hogy Nálad is hagyjanak belőle?

 Ha még nem raktál össze valami ütőset, már most is egy kicsit késésben vagy — ezért jobb nekilátni minél előbb: Gondolj arra, hogy bár most a legnagyobb a reklámzaj, a pénztárcák is most nyílnak ki a legtöbbször és a legnagyobbra!

Neked pedig csinálnod kell valamit, hogy kihallatszon a reklámzajból, amit mondasz, különben miért jönnének Hozzád a vevők?

Van azért jó oldala is a karácsonyi vásárnak. Eladhatsz például egy szolgáltatást decemberben a legnagyobb tumultusban úgy, hogy a pénzt el tudod költeni a saját ajándékaidra, de magát a szolgáltatást ráérsz majd januárban adni. Amikor a decemberben eladott ajándékkuponod visszahozza az, aki kapta, épp unatkoznál holtszezon közepén, de így még az is lehet, hogy szert tettél egy visszatérő vevőre…

Nem szaporítom a szót, és nem adok soha vissza nem térő, visszautasíthatatlan ajánlatot — inkább hívj fel, és dolgozzuk ki a Tiéd!

 

 

Persze. Segítünk.

Bízunk benne, hogy ezzel a blog bejegyzéssel is tudtunk használható gondolatokat adni. Ha elakadnál a megvalósításban - vagy egyszerűen csak kényelmesebb Neked úgy, szívesen megcsináljuk mi.

Keress bátran!

    Friss adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.