Osztályozd le a céged fejlődőképességét

 osztalyozd

Válaszolj öt kérdésre, és kiderül, hogy a céged felvirágzásra van ítélve, vagy élete(d) végéig nagyjából ugyanezen szinten toporog majd!

1. kérdés:
Van-e heti szinten elkülönített idő a naptáradban, amikor kizárólag a céged fejlesztésével foglalkozol, tehát nem a cégben, hanem a cégen dolgozol?

 

2. kérdés:
Tudod-e tételesen, hogy a cégednek mik az egyedi versenyelőnyei, illetve használsz-e tudatosan valamilyen kék óceán stratégiát?

 

3. kérdés:
Szegmensekre osztva kommunikálsz-e a piacoddal, vagy mindenkinek próbálsz ugyanazzal az üzenettel eladni?

 

4. kérdés:
Építesz-e módszeresen listát a potenciális és tényleges érdeklődőidből, vevőidből, és van-e rendszeres kapcsolatod velük?

 

5. kérdés:
Használsz-e termékpiramist, vagy valamilyen egyéb megoldást arra, hogy felépítsd és megkönnyítsd a vásárlói döntést – vagy egy lépésben próbálsz az idegenekből vevőt csinálni?

 

Értékelés

Ha esetleg gondot okoznak a kérdésekben talált szakkifejezések, ezért a megértésükig sem jutottál el igazán, nem hogy válaszolni tudtál volna rájuk, akkor keress meg minél előbb, mert van némi behozni valód cégfejlesztés terén. Megéri!

Amennyiben csak egy kérdésre tudtál pozitív választ adni, szereztél egy becsületes egyest, és elég kevés az esélyed arra, hogy komoly előrelépést érj el a céged fejlesztésében. Ha Neked így megfelel, rendben, de nyilván nem véletlenül jutottál el idáig az olvasásban…

Két kérdésre is igen a válasz? Akkor — bármilyen meglepően hangzik is — átlag feletti fejlődési potenciál van a cégedben! Bár ennek akár a többszöröse is lehetne, ha kiegészülne a többivel. Fontold meg ezt, és hívj!

Három igen: Nagyra értékelem, hogy képzed magad, és törődsz a céged fejlesztésével, csak így tovább! Nagyon szívesen segítek meghatározni, merre haladj tovább, és abban is, hogyan valósítsd meg a tanultakat.

Ha négy vagy öt kérdésre is igent tudtál mondani, csak gratulálni tudok. Ha még nem értél el igazán nagy eredményeket, csak idő kérdése — és a kitartásé abban, hogyan fejleszd tökélyre ezeket az elemeket. Örömmel venném ki a részem ebből a munkából, talán újabbakat is hozzá is tudnék tenni…

 

Persze. Segítünk.

Bízunk benne, hogy ezzel a blog bejegyzéssel is tudtunk használható gondolatokat adni. Ha elakadnál a megvalósításban - vagy egyszerűen csak kényelmesebb Neked úgy, szívesen megcsináljuk mi.

Keress bátran!

    Friss adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.