Rég nem találod a kitörési pontot?

tudjsegiteni100Akárhogy próbálkozol, a céged hosszú idő óta nem fejlődött nagyot? Megrekedt egy szinten, és nem találsz kitörési pontot?

Ha a hajódba beszivárog a víz, akkor egészen addig süllyedni fogsz, míg meg nem találod a rést. Ezért elkezded keresni, és amikor találsz egyet, gyorsan betömöd, de azt látod, hogy még mindig szivárog: Nem találtad meg a baj igazi forrását, így az időd nagyrészt azzal megy el továbbra is, hogy lapátolod ki a vizet a hajóból. Így a felszínen maradsz, de arra már alig jut energiád, hogy még navigálj is, és próbálj valahova eljutni a hajóddal…

Ha beteg vagy, de az orvos nem találja meg a problémád igazi okát, lehet, hogy valamilyen tüneti kezeléssel eléri, hogy ne ess ágynak. De nem leszel elég erős, elég egészséges ahhoz, hogy megmássz egy magasabb hegyet.

Nos, egy szervezet átvizsgálása – legyen az egy emberi testé vagy akár a cégedé – komoly tudást, és alapos munkát igényel. Tudom, hogy sokat gondolkodtál azon, mit lehetne tenni, és egyfolytában teszel azért, hogy a céged végre igazán növekedni kezdjen, de amíg nem a megfelelő ponton avatkozol be, majdnem mindegy, mennyi időt, munkát, pénzt teszel bele: Valahol, azon a bizonyos  résen nagyjából úgy folyik ki, ahogy befolyt — és ez kőkemény természeti törvény!

  • A megoldás az lenne, ha segítséget kérnél, de tisztában vagy azzal, hogy egy cégfejlesztési szakember több órai munkája százezres nagyságrendű összegbe kerülne?

  • Mivel már elég sokat topogtál egy helyben, még ki is fizetnéd ezt a pénzt, de nem vagy biztos abban, hogy tényleg sikerül a problémát megtalálni?

  • És ha sikerülne is megtalálni, hogy oldod meg, ha ahhoz is szaktudás kell?

  • (Mi lesz akkor, ha nem sikerül megoldani? Mindig így marad? Vagy még rosszabb lesz?)

Ne tépelődj tovább,

itt a megoldás az összes dilemmádra!

Mit szólnál ahhoz, hogy ha ráfordítanánk 2-3 órát a céged diagnózisára, komoly, hozzáértő szakértők bevonásával, hogy megtaláljuk a kritikus keresztmetszetet?

Megérne Neked 80e Ft-ot, hogy megtudd, hol van? (Nézz rá, mióta működsz komolyabb növekedés nélkül, míg egyik-másik versenytársad már sokkal előbbre tart!)

Ezt a pénzt nem kell kifizetned, mert tudjuk, hogy már sokat költöttél képzésre viszonylag kevés eredménnyel. Ahogy minden ügyvezető, Te is túlképzett vagy, abban az értelemben, hogy sokkal több információd van, mint amennyit valójában használsz.

Eltökéltük, hogy a megvalósítás mindig szűk keresztmetszetén most változtatunk: Tarts velünk, és nem csak megtaláljuk azt a bizonyos leggyengébb láncszemet a céged működésében, de a gyakorlati megoldásában is segítünk!

A kritikus pont kezelése mindig látványos eredmémnnyel jár, ezért a folytatással, a fejleményekkel kapvcsolatban már nincsenek kétségeink, de el kell jönnöd, hogy ezt a saját bőrödön, a saját cégeden megtapasztald!

 

Jelentkezz be most!

 

 

Kategória: Blog. A cikk linkje: link.

Persze. Segítünk.

Bízunk benne, hogy ezzel a blog bejegyzéssel is tudtunk használható gondolatokat adni. Ha elakadnál a megvalósításban - vagy egyszerűen csak kényelmesebb Neked úgy, szívesen megcsináljuk mi.

Keress bátran!

    Friss adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.