Te vagy a megoldás

Te vagy a megoldás Rengeteg problémát képes vagy megoldani – ezek közül jó néhányat csak Te tudsz megoldani úgy, ahogy nem sokan a környezetedben! Hányan de hányan vannak, akik örülnének, ha Te segítenél rajtuk… Gondolkodtál már ezen? Felemelő érzés, igaz?

Eldöntötted, mit akarsz csinálni, évekig képezted magad, elég keményen dolgoztál, hogy mostanra elég sokat tudj arról, amihez igazán értesz.

A tudásod, a tapasztalatod nem egy helyzetben kincset érhet,
a kérdés: Téged hívnak-e a megoldásért?
…Vagy valaki mást, aki nem is olyan jó, egyszerűen csak őt ismerik?

Ha egy céget is alapítottál, fizeted a könyvelőt, az adókat, akkor ez a kérdés elég húsba vágó lehet a Számodra!

Lássuk be: bármilyen jól csinálod is, amit csinálsz, teljesen mindegy, milyen jó vagy, ha nem tudnak róla elég sokan.

Te mit csinálsz, hogy elegen tudjanak Rólad?

Valamit eladni, „értékesíteni” vagyis mások számára értékessé tenni néha legalább akkora vagy még nagyobb művészet, mint előállítani. Biztosan Te is tudsz érdekes példákat mondani arra, hogy egy termék kitalálójától az előállítóján keresztül az eladójáig pontosan ki profitált a legtöbbet a dologból…

Ilyen világban élünk!

Na jó, hívj fel egy ügynökséget, bízd Magad a profikra, és kaszálj!
Mi a gond? Hát igen… Nem kevés pénzbe kerül, és senki sem garantál semmit.

Én igen:
Bár nem tudom, hogy pontosan mit csinálsz, és azt sem tudom megítélni, hogy az mennyire piacképes, de abban biztos vagyok, hogy egyre többet fogsz eladni belőle.
És ez igazából a Te érdemed lesz, nem az enyém!

Hogy miért?

Mert megtanítalak arra, hogyan csináld, ami nem csak olcsó de rendkívül praktikus megoldás is egyben: Mivel Te sokkal jobban ismered a saját szakterületed, mint én, egyszerűbb, és sokkal hatékonyabb ha Te csinálod a marketingjét is. És olcsóbb azért, mert így én csak irányítok: mindig hozzáteszem a tudásodhoz, ami ahhoz kell, hogy el is add.

Tudj eladni, és élj túl — virágozz és prosperálj!

Persze. Segítünk.

Bízunk benne, hogy ezzel a blog bejegyzéssel is tudtunk használható gondolatokat adni. Ha elakadnál a megvalósításban - vagy egyszerűen csak kényelmesebb Neked úgy, szívesen megcsináljuk mi.

Keress bátran!

    Friss adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.